Narcislaan 24, 5551AR, Valkenswaard, The Netherlands

Inspiratie

De Pipovergelijking: Wat is de wortel die de ezel laat bewegen en wie is de clown die het allemaal laat gebeuren?
De kracht van een team zit in diversiteit.

Deze stelling gaat niet op voor een team garnalenpellers maar als er sprake is van een complex ontwerp- en realisatieproces dan is het zaak om specialisten te bundelen. Gevolg is ook dat er sprake zal zijn van gezamenlijke interesses en ieder vindt hetgeen hij of zij mee is belast het belangrijkste.

De rol van de leider zal gericht moeten zijn op resultaten en een randvoorwaarde om tot die resultaten te komen is “inspirerend zijn”.

Ik zie hier een rol voor mezelf in de start van een project. Het feitelijke project ga ik niet leiden omdat ik in de 1e plaats ontwerper ben maar ik erken wel de noodzaak van een uitgebalanceerde team-samenstelling en ik herken de mensen die deze rol kunnen spelen.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Dit is een blog van Wim Mulders, 1960, Valkenswaard Dommelen. Ik schrijf vanuit een 30-jarige achtergrond in proces- en informatieontwerp. Overdag werk ik als Enterprise Content Management consultant voor Atos met meer dan 10 jaar ervaring in Microsoft / Office 365 en SharePoint. Ik schrijf daar veel materiaal, maar op mijn eigen site hoef ik niet “diplomatiek” en volgens de bedrijfsnormen te zijn. Daarom gebruik ik deze site. Om mijn eigen bericht te schrijven, in mijn eigen stijl.

Als u vragen heeft dan kunt u dit formulier gebruiken. De dialoog wordt niet publiek gevoerd.

    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.