Narcislaan 24, 5551AR, Valkenswaard, The Netherlands
Ik en mijn bedrijf
Baked Air Solutions is het freelance concept van Wim Mulders. Ik bied mijn ervaring en wie ik ben aan de markt.

Meer dan 40 jaar ervaring

 • Vanaf dag 1 in juni 1960 aan het leren en ik ga nog even door.
 • Van school gegaan toen ik 16 jaar oud was.
 • Echte autodidact.
 • Ik dank al die leraren die het goed met me voorhadden, die me een basis hebben gegeven en die waarschijnlijk hebben gedacht: wat moet er van hem terecht komen?
Ik kan heel goed leren maar ik heb wat moeite met onderwezen worden:
Mijn ervaring

LinkedIn is een geweldig platform oplossing om professionele vaardigheden en ervaring uit te stallen. Mijn profiel is bijgewerkt. Ik gebruik LinkedIn als de standaardlocatie voor mijn CV. Er is ook een Atos CV maar dat wordt gebruikt voor Atos-opdrachten. Ik ben geboren in 1960 en denk dat ik LinkedIn tot 2030 zal bijwerken. Dat is voorbij mijn verwachte pensioenjaar, maar ik ben er vrij zeker van dat mijn pensioen niet het einde van mijn professionele leven is.

Creatieve aanpak

Creativiteit is mijn grootste drijfveer. Dat is wat me aan de gang houdt.  Ik heb een sterk zakelijk inzicht en mijn ontwerpen hebben een basis in zakelijke rechtvaardiging. Mogelijk kom ik over als intuitief, zelfs een beetje speels maar achter die persona zit een uiterst methodische aanpak.

gezond verstand

“Sommige mensen worstelen met complexiteit. Wim judoot ermee”.

Een prachtig compliment van ooit iemand die er niet meer is.

begrijpelijke taal

Ik leg mezelf de belangrijke taak op om de dingen zo uit te leggen op een manier die mijn moeder zou snappen. Er wordt veel gebakken lucht verkocht in deze wereld en ik probeer daar afstand van te nemen.

Spreek me aan als het fout gaat aub?

Overzicht van dienstverlening

Creatief met Content
Creatief met Content
Ontwerp-projecten
Ontwerp-projecten
Projecten Ontwerpen
Projecten Ontwerpen
Behoefte bepalen
Behoefte bepalen
Digitale Werkplek
Digitale Werkplek
Informatie-management
Informatie-management
Mijn baan overdag

Als ik op mijn werk ben, dan prijs ik mezelf gelukkig. Ik doe uitdagend werk. Mijn werk is meer dan OK en het definieert mij. In mijn vrije tijd ben ik een echte amateur; dan doe ik de de dingen die ik graag doe, maar je kunt je persoonlijkheid en talent niet verbergen in de manier waarop je presteert. Overdag ben ik consultant bij Atos.

Waarom zou je met mij in zee gaan?
Goede ontwerpen met de schoonheid van eenvoud
peek-1-1024x512
Kijken
Observeren en vragen stellen
concrete-1-1024x512
Kaders
Ontwerpen binnen begrenzingen.
grow-1-1024x512
Groei
Stap voor stap naar een hoger plan.
reflect-1-1024x512
Spiegelen
Terugkijken.
De metafoor van de versnellingsbak
Of ik een afmaker ben wordt me wel eens gevraagd.

Starten en zaken in beweging zetten. Daar ligt mijn kracht. Toon mij een afmaker die ook goed kan starten en ik ga u feliciteren.
Ik ben geen afmaker. Mijn kracht ligt in in het gebied van de 1e en 2e versnelling.

Uw project wordt uiteindelijk goedkoper omdat juist in de opstartfase en bij het benoemen van kaders en ontwikkelruimte veel zaken beheersbaar worden gemaakt, zodat er later minder neiging tot afdwalen is. Maar finisher, in de zin van projectmanagement, nee, dat ben ik niet. Qua starten ben ik een topspeler. Anderen zijn goed in de hogere versnellingen. Ik ken ze, dat soort mensen, en ik heb voor vertrek al duidelijk gemaakt wie de rollen van 3e, 4e en 5e versnelling kunnen spelen. Iedereen heeft zijn specialisme. Of het nu gaat om het veld waarin deze mensen werken of de mate van dynamiek die ze kunnen bieden. Een koers vasthouden en veranderen in kruissnelheid is ook belangrijk als het project eenmaal in beweging is.

Vanaf de grond iets opbouwen.
Greenfield design is een van die Engelse termen waar ik geen Nederlandse vertaling voor heb; en die dezelfde kracht uitstraalt

Andersom geredeneerd hebben we in Nederland een sterke associatie bij: spelen in de zandbak! Dat roept een beeld op van spelenderwijs samen ontdekken en ontwerpen. Daar ga ik helemaal in mee. Gooi alle technische snufjes even aan de kant en werk met hulpmiddelen die iedereen beheerst. Lok mensen uit om hun creativiteit in te brengen. Observeer en stuur waar nodig. Later vat je het samen in begrijpelijke modellen met de juiste uitleg.

01
Inspiratie

Mijn vermogen om dingen te maken, zal gericht zijn op inhoudelijke kwesties (inhoud). Niet over de grote politieke of filosofische problemen, maar over zaken als:

 • Ik heb een idee, maar ik kom niet tot de kern. Ik krijg het niet op papier.
 • Ik probeer mezelf en mijn product te definiëren, maar ik kom niet tot de kern.
 • Ik wil een evenement organiseren, maar ik heb een duidelijk plan nodig dat rekening houdt met mijn budget.
02
Focus op de klant

Het is nooit routine en met meer dan 40 jaar ervaring zie ik patronen, maar ik geloof niet in een “one size fits all”. Klantgerichtheid staat centraal maar ik ben Nederlander en ik heb een bepaalde directheid die ook wel mijn charme wordt genoemd. Ik praat niemand naar de mond. Ik ga met passie de ring in en ik wijs ook op valkuilen.

03
creatief met informatie

Informatie Management IM, anderen noemen het Enterprise Content Management van ECM.

De wereld van ongestructureerde data en hoe de kloof te dichten met de gestructureerde wereld.

Bevlogen amateur
Ik ben een blij man met een uitdagend professioneel leven, vol van creativiteit. Er is ook die man die in zijn vrije tijd zijn andere passies volgt.
Amateur; een woord dat is afgeleid van het Latijnse woord amor. Liefde! Er zijn mensen die het woord gebruiken als een uiting van minderwaardigheid. Ik zie het als een Geuzentitel.

Contact

  Privacy Preferences
  When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.