Narcislaan 24, 5551AR, Valkenswaard, The Netherlands

Groeien

Stap voor stap naar een realistisch doel.

In deze fase draag ik het plan over aan een projectmanager of producent met een team van professionals. Ik heb mijn best gedaan om het best mogelijke team vorm te geven en samen met jou zullen we de uitvoering van het plan waarborgen.

Dit wil niet zeggen dat ik je in de steek laat. Mijn focus ligt op het creatieve deel van het project. Als beheerder of projectmanager ben ik waarschijnlijk de ergste die u kunt vinden. Het ligt niet in mijn aard om formele taken uit te voeren, zoals taken beheren, het budget in de gaten houden en vragen wanneer teamleden verwachten klaar te zijn. Daarvoor heb je projectmanagers nodig. Misschien ben je er zelf een en als we er een moeten vinden, ken ik genoeg mensen die uitstekende projectmanagers zijn

Deze fase wordt afgesloten met de presentatie van een operationeel plan of projectbriefing, waarin een duidelijke business case en een financiële offerte worden beschreven.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.