Informatie-management

Zeer ervaren op het gebied van ongestructureerde informatie.

Ik ben een zeer ervaren informatiemanagement (IM) of Enterprise Content Management (ECM) consultant, procesontwerper en informatiesystemen. Mijn creatieve kwaliteiten en mijn baanbrekende karakter maken mij de ideale kandidaat in het veld tussen stakeholders, gebruikers, IT landschapsarchitecten, ontwikkelaars en projectleden. Ik weet de capaciteiten van de technisch georiënteerde medewerkers te optimaliseren.

Als senior consultant, zowel qua leeftijd als qua ervaring, zie ik het als mijn taak om te inspireren en ervaringen te delen met mijn team.
In een startend project en bij het ontwerpen van plannen ben ik degene die dingen in beweging brengt. Operationele plannen, projectbrieven, business cases en procesontwerp zijn mijn specialiteit. Optimalisatie, vereenvoudiging, standaardisatie, duurzaamheid en convergentie zijn de concepten die mij drijven.

In de afgelopen 25 jaar heb ik veel ervaring opgedaan op regelgevend niveau (industriële normen, wet- en regelgeving, beleid of technische aspecten) en procesontwerp. Ik heb in verschillende omgevingen en disciplines gewerkt, vaak met een achterstand in materiaalkennis, maar het lijkt een patroon dat ik gecomplimenteerd word met de snelheid waarmee ik bekend ben met sectorspecifieke zaken.

Ik ben een snelle en flexibele denker. Ik gebruik mijn functieomschrijving als leidraad en niet als keurslijf. Een mentor omschreef mij eens als volgt: “Ik zie veel mensen worstelen met complexiteit maar Wim judoot ermee”.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.